redada !!!!!!

Viendo 10 entradas - de la 1 a la 10 (de un total de 11)
 • Autor
  Entradas
 • #10124
  tonimasgas
  Participante

  http://www.3cat24.cat/video/

  aqui os dejo un video de una redada a unos moteros 😥

  #10128
  Pablokan
  Participante

  no puedo verlo me sale: 😥 😥 😥

  Salu2, Pablokan.

  #10129
  Pablokan
  Participante

  me saleCodi 404 – No existeix el recurs demanat.

  #10144
  Gio
  Superadministrador

  Tonimasgas, te refieres a este enlace?

  [url]http://www.3cat24.cat/video/771189[/url]

  IN CRE I BLE !!!

  LA MEN TA BLE !!!

  Saludos chicos,
  Gio

  #10145
  Maromo
  Participante

  Vaya tela macho, si eso parece un montaje y encdima dice que ya sabemos por donde debemos o no debemos circular, que otra cosa es que lo cumplamos, claro que si chica es todo muy bien indicado en la montaña y como bien dice el mosso hay que circular por caminos de mas de 4 metros, habia que decirle que nos enseñen alguno de esos caminos.

  Lo de la moto con cinco papelitos no tiene escusa, ni lo de circular por caminos de torres electricas, pero como nos ponen en el video es demasiado, como delicuentes, haber cuando enseñan algo bueno.
  O a ver cuando meten caña a la imperfecta lei de montes que tenemos, para que la gente lo tubiese un poco mas claro.

  vamos a dejar el tema.

  saludos.

  #10148
  tito3
  Participante

  BUAAA…HAY Q IR CON MIL OJOS. 😥

  #10152
  CESARGRIZ
  Participante

  Conclusion: somos todos unos delincuentes.

  SALU2

  #10166
  Carber
  Participante

  [size size=4][/size]

  Con la ley en la mano, no podriamos circular por ningún camino, ya que no hay camino que haga 4 metros en su totalidad ( Hay carreteras locales que no tienen ni esa anchura).

  Es muy facil decir que uno circula fuera pistas, si la gran mayoria de caminos como mucho tienen 2,50 de anchura.

  Si nos quieren cazar lo pueden hacer por cualquier cosas, van a por nosotros a toda costa, ya que siguen directrices de las altas esfera.

  La imagen que se ve es a los mossos corriendo en busca de los moteros es una verguenza, no siguirán así a los que nos roban en las casas, en los coches, a los traficantes, etc…

  Realmente nos hacen sertir como delicuentes cuando salimos al monte, nosotros somos los primeros interesados en poder disfrutar de la montaña y de nosotros depende la imagen de podamos dar de nuestra afición.

  Veo bien que se persiga a los infractores y les sancionen, pero a los que vamos legales, y solo queremos que en nuestro tiempo libre nos dejen practicar nuestra afición tranquilamente.

  NO SOMOS DELICUENTES Y QUEREMOS QUE NOS CONSIDEREN COMO AMANTES DE LA MONTAÑA.

  SALUDOS
  Carber

  #10226
  Maromo
  Participante

  UNS COMENTARIS:

  !!!POTSER QUE SIGUI LEGAL, PERÒ NO ES POSSIBLE QUE SIGUI JUST!!!

  *No troben just que per enxampar un incivic s’hagin d’empaperar a molts d’altres, tot muntant a la vegada uns dispositius a la muntanya que donen la sensació i s’assembla a la recerca i captura de criminals. Pensem que la millora de la convivència a la muntanya i el respecta a l’entorn natural no serà mai a traves de lleis repressives, ni tampoc amb actuacions policials contundents i exagerades, solament serà a traves d’accions pedagògiques exemplars. Les persones mai creixem ni mai aprenem amb la repressió, sobre tot quan la creiem injusta.

  *Algú pot entendre que la participació i ostentacio activa de TV3 en la divulgació d’aquesta “redada” sigui una acció pedagògica? o es solament per col-laborar a dissuadir , el que normalment diem en termes col·loquials: Serà “per acollonir al personal” . Un es pregunta perquè no surten per TV3 motoristes “normals”, volem dir els que donen exemple (que son l’absoluta majoria) de saber estar, de comportament i respecte al MN i als altres usuaris. Veiem que pels mitjans, lo normal i desitjable no deu ser “noticia”, potser es que “no ven”…

  *Es del tot demostrable que aquesta legislació actual no aporta valor afegit en defensa del medi natural de Catalunya. Per tant a qui afavoreix?

  *Segurament que les incongruències, discriminacions i contradiccions polítiques i socials no son del tot justes.

  +Solament "tres"a títol de “mil”exemples:

  -Com pot ser just que un camí asfaltat de 2 metres (amb el conseqüent abocament de petroli, segurament moltes vegades innecessaris al MN) estigui autoritzat i el mateix camí “no asfaltat” et converteixi automàticament en delinqüent, es el que ha passat en el camí (segurament de 1,50 mtr.) com el que es veu en el vídeo de TV3…

  -No deu ser just que quasi sempre siguin els motoristes que resultin denunciats, quan hi han aquest dies tants i tants vehicles que accedeixen als bosc per vials de menys de 4 metres, per exemple a recercar bolets, (que també els haurem vist per TV3)…

  -No deu ser just (en termes de comparació amb els del vídeo) l’absoluta tolerància, amb llei a la ma, en la circulació de tants i tants vehicles, (per exemple) aquest estiu per la pista de Montgarri (enllaç entre el Pallars i la Vall d’Aran), que també es Parc Natural, creuant-se a sovint amb policies autonòmics i agents rurals, (algú sap si això es el que en diuen prevaricacio?)…

  etc. etc…

  Com pot ser que aquestes lleis d’accés motoritzat al MN de Cat. que ja han estat reconegudes des de fa temps per la pròpia administració, com que son impossibles de complir, (començant per ells mateixos que des de l’any 95 encara no l’han aconseguit complir) no s’apliquin en ocasions amb mes sentit comú, (per sort, en general si que hi ha sentit comú, si no ja faria molt de temps que hauríem "plegat") muntant ocasionalment escamots policials, potser indesitjables, nosltres entenem (al nostre modest entendre) que per aquest tema “no so val” emprar tants recursos policials, potser del tot necessaris en altres llocs i ocasions…

  Ho hem demanat moltes i moltes vegades a l’Administració: Ajudeu-nos a aïllar als motoristes brètols i incivics, però no al preu de que els altres ho tinguin que pagar o no hi puguin accedir-hi o fer-ho “acollonits”

  JA N’HI HA PROU!!!

  Jaume Mimo

  http://www.accamn.com

  RECORDEM-HO:

  "EL SOROLL NO ENS DEIXA FER AMICS"

  #10243
  polvarea
  Participante

  lo que no entiendo es como no podemos ir un grupo de quatreros por caminos de menos de 4m. y cuando vas a buscar rovellons te encuentres a 200 o 300 coches arriba la montaña y nadie les diga nada , si un quad no puede pasar por un camino , tampoco podria pasar un coche o un todoterreno ¿no creeis ?

Viendo 10 entradas - de la 1 a la 10 (de un total de 11)
 • Debes estar registrado para responder a este debate.