L’ORATGE

#13149

Muten
Participante
  • Temas: 219
  • Respuestas: 1649
  • Total: 1868

MMMMMOLT BONA NIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTT DEMA FARA UN DIA GRISOT, TRISTOT, TAPADOT Y FREDOT, D’AQUELL FREDOT QUE ES POSA PEL COLL DE LA CAMISA I ET FA POSAR ELS MOGRONS TAN FORTS QUE PODRIES FER FORATS A LES PARETS. RESUMIN AQUI POSO L’ORATGE PER DEMA

[url url=http://imageshack.us][img]http://img401.imageshack.us/img401/8640/avuiuu1.jpg[/img][/url]

diumenge, 14-12-08

Estat del cel:
de matinada i fins a mig matí el cel estarà cobert o molt ennuvolat arreu. A partir de llavors s’obriran clarianes per Ponent i pel terç sud del país.
Precipitacions:
fins a primera hora del matí se n’esperen a qualsevol punt, sobretot a la meitat nord del territori. A partir de llavors i fins al migdia quedaran restringides al terç nord i a la meitat est del país. Durant la tarda només s’esperen precipitacions al vessant nord del Pirineu i àrees properes, i en forma de xàfecs que localment podran anar acompanyats de tempesta i calabruix a la meitat est del país.
La cota de neu baixarà durant la matinada fins els 600 metres, tot i que durant la tarda a la meitat est del país podrà baixar localment fins els 400 metres en moments de xàfec. Al Pirineu nevarà a totes les cotes.
Temperatures:
entre lleugerament i moderadament més baixes. Les mínimes voltaran entre -9 i -4 graus al Pirineu, les més baixes es registraran al final del dia, entre -5 i 0 graus al Prepirineu, entre -3 i 2 graus a la Depressió Central i al Prelitoral i entre 2 i 7 graus al litoral. Les màximes rondaran entre 2 i 7 graus al Pirineu i Prepirineu, entre 5 i 10 graus a la Depressió Central i Prelitoral i entre 6 i 12 graus al Litoral.
Visibilitat:
entre regular i dolenta arreu de matinada millorant al llarg del dia, excepte al vessant nord del Pirineu on continuarà dolenta.
Vent:
bufarà entre fluix i moderat; de matinada girarà de component sud i oest a component nord i oest, més reforçat al terç sud i Ponent, excepte al nord del Litoral i Prelitoral central i al sud de la costa Brava on quedarà fluix i variable.
Estat del mar:
Costa Brava:
de matinada girarà de component sud i oest a component nord i oest al nord del cap de Creus i quedarà variable a la resta de la zona. Al final del dia entrarà el component nord fins al cap de Begur, més reforçat al nord del cap de Creus, i es mantindrà variable a la resta de la zona. En general bufarà entre fluix i moderat.
Maror amb àrees de forta maror al nord del cap de Creus.
Costa Central:
de matinada girarà de component sud i oest fins a quedarà fluix i de direcció variable.
Entre marejol i maror.
Costa Daurada:
de matinada girarà de component sud i oest a component nord i oest. Serà entre fluix i moderat al nord de la zona i entre moderat i fort al sud del cap de Salou.
Marejol.

Moltes gracies i fins d’aqui unes hores 😉 😉 😉